Home » wat is mogelijk

wat is mogelijk

Mijn taarten maak ik met een luchtige biscuitmix met water en eieren. Daarna bekleed ik ze met fondant, maar ook marsepein is mogelijk. Daarna gaan de decoraties erop, ook gemaakt van fondant of marsepein. Qua decoraties is veel mogelijk, aan te passen je eigen wensen. Denk eens aan hobby's, werk, favoriete voetbalclub of televiesieprogramma. Ik maak taarten in ronde en vierkante vormen, boltaarten in verschillende maten en bloemvorm. Ook kan ik de verschillende maten op elkaar stapelen. De taarten zijn te krijgen vanaf 8 personen. Wil je graag andere vormen of heb je andere ideeen, neem dan gerust contact met op via het contactformulier, dan kijken we wat mogelijk is. Wat betreft de vullingen zijn er ook allerlei mogelijkheden en voor ieder wat wils. Voorbeelden zijn:      

* vlaaivullingen in de smaken aardbei en kersen

* alle smaken jam

* botercreme in verschillende smaken

* slagroom, chocolademousse

* verschillende smaken bavarois, zoals kersen, aardbeien, sinaasappel.

 Ik heb sinds kort ook een foodprinter, daarmee kan ik plaatjes/foto's printen op eetbaar papier. Dus een zeer persoonlijke taart met foto/logo's behoort nu ook tot de mogelijkheden

De cupcakes bak ik met een mix van bakmeel, boter en eieren. Hier zijn evt ook andere smaken aan toe te voegen. Daarna smeer ik ze af met botercreme of chocopaste en worden ze bekleed met een dekseltje van fondant met daarop de versiering. Oook kunnen ze gevuld en/of gedecoreerd worden met een toef slagroom of creme in verschillende smaken.

Wil je graag wat bestellen, neem dan minimaal 2 weken voor die tijd contact met me op , zodat we ruim de tijd hebben om de taart door te nemen en teleurstellingen te voorkomen. Voor geboorte taarten/cc's kan dit natuurlijk niet, omdat je dat niet kan plannen, maar wel graag ruim op tijd contact opnemen.

In overleg bezorg ik ook de taart (in Twente), maar dan tegen en kleine vergoeding.